Nori tapti Tapk VIP Šiandien ? Užsisakyk!, Vip kaina: 10lt

+ Atsakyti į temą
1 puslapis iš 2 1 2 PaskutinisPaskutinis
Rodomi rezultatai 1 iki 10 iš 17

Tema: Apie Voodoo

No-Hander Voodoo is an unknown quantity at this point Voodoo avataras
    Prisiregistravo
    Apr 2008
    Vieta
    Panevezys
    Amžius
    16
    Žinutės
    156

Pagrindinis Apie Voodoo

Nu va sugalvojau parasyti! Vardas yra Renatas Makarovas gymiau 1994 metai.. Gyvenu Panevezyje! Cia gatvese pilna piktu sportisku vyruku, bet su jais nesipykstu Tereik susikalbet. Lankau Vyturio vidurine mokykla. Labai blogai bus man nes padare iki 8 klasiu Reiks kazkur keliaut o pazymiai ne kokie..

Seip esu lb zemas ir mazai sveriu.. Ugis tik 1,72 ir sveriu 56kg. batu didys tai gal 42 net nezinau o nesioju kazkokius conversus db ;D juodi, grazus tokie..

Tai va megstu labai daug pakalbet.. Galeciau kalbet su bet kuo ir apie bet ka. Dar groju bugnais, labiausiais tai ritmus grot patink o ant solinio tai kazkaip nevykusiai man sekasi. Dar kartais pabruzinu elektrine gitara, bet tikrai nieko gero nemoku. Dar lankau akustine gitara nu pirmi metai tai nejega yra. Megstu punk rocka ar kazka panasaus. Dabar megstamiausia grupe yra Offspring ir Screeching Weasel. Seniau labai patiko metalas.. Klausydavau slipknotu ir norejau juodu, ilgu plauku bet praejo mano norai visi.ACIU DIEVUI! Dabar pats tokiu bijau Ir labai megstu transporto priemones tokias kaip bmx! Va dabar su savo naujuoju 4seasonu 08 stengsiuos progresuot. Seniau turejau toki prasta bet vistiek vazinejau ir laimingas buvau. Labai megiami filmukai tai south park ir simpsons. Pats megstamiausias filmas Haroldas & Kumaras 1 ir 2 dalys.

O nemegstu labai daug tikrai labai daug! Pradesim nuo to kokioj klasei esu. Baisu pazet man klases foto! Todel ja paslepes ir laikau kad kas nepamatytu. Dar nepernesu ten tu visokiu jumstyle, techtoniku kai koks bicas soka.. Kazkaip nezinau homo yra.. Nemegstu visokio techno, trance, bum bum bum, pop, linkin park (sry jei ka izeidziau, bet as pries). Paskui dar apie muzika tai nesuprantu kaip muzikalkei normalus ciuvai lanko akardeona ar fleita ar dar kazka panasaus. Nepatinka man emo bicai, nei marozai nei seip pikti vyrai. Kas be ko nemegstu sulios Dar man tokie nepatinka kurie ruko ir stumia jei kartu nepalaikau degimo. Ir nekenciu melagiu. Siaip dar daug galeciau vardint bet uzteks.. (aj jo dar skaityt nemegstu)

Merginos neturiu. Man jos net nereik Uztenka man ir su draugais paprikolint

Keistu faktu apie mane tai va tokie turbut.. Esu labai mazas(maziausias beveik is klases), esu ikirus, retai bunu rimtas vyrukas, megstu labai pasigirt ir pats stumiu ant tokiu koks pats esu kartais.

Nesu koks banglas ar marozas, paprastas bicas ir tiek

Moderatorius guenard is a jewel in the rough guenard is a jewel in the rough guenard is a jewel in the rough guenard avataras
    Prisiregistravo
    Feb 2008
    Vieta
    Ignalina
    Amžius
    18
    Žinutės
    1,855

Pagrindinis Re: Apie Voodoo

poh toks ;] zjb kad ne rimtas ir netyli kaip kaikurie

Decade edvin has a little shameless behaviour in the past edvin avataras
    Prisiregistravo
    Mar 2007
    Vieta
    Klaipeda!
    Amžius
    19
    Žinutės
    1,753

As klaipedoj ejau irgi i Vyturio vidurine mokykla ;]] po to padare rupuzes pagrindine, tai teko pereit
    Bulletproof sako - Bulletproof zino!

360 flatlander has a little shameless behaviour in the past flatlander avataras
    Prisiregistravo
    Nov 2007
    Vieta
    jonava/vilnius
    Amžius
    20
    Žinutės
    121

No-Hander Voodoo is an unknown quantity at this point Voodoo avataras
    Prisiregistravo
    Apr 2008
    Vieta
    Panevezys
    Amžius
    16
    Žinutės
    156

Citata flatlander rašė
    Tikrai nepavogiau.. Uzsidejau ji kai uzsiregistravau Sutapimas ir tiek

360 flatlander has a little shameless behaviour in the past flatlander avataras
    Prisiregistravo
    Nov 2007
    Vieta
    jonava/vilnius
    Amžius
    20
    Žinutės
    121

sutapimas tai sutapimas viskas ok

Superman Tailwhip Joker is on a distinguished road Joker avataras
    Prisiregistravo
    May 2006
    Vieta
    Redtube
    Amžius
    20
    Žinutės
    2,272

bleha jei tu esi tas pats ciuvax kuri maciau parke su tokiu skersu triper bemik ir ten jau beveik darei 180, tai jega kietai tada, kad isigyjai kieta daikta toki jau visai. seip jaunatveje gylioje esi truputi nesamoniu prirasei ten virsuje na bet nieko.

Superman Tailwhip tomasazzz is a jewel in the rough tomasazzz is a jewel in the rough tomasazzz is a jewel in the rough tomasazzz is a jewel in the rough tomasazzz avataras
    Prisiregistravo
    Nov 2005
    Vieta
    Klaipeda
    Amžius
    19
    Žinutės
    3,012

mala?ius tu kad nepasiduodi r?kytoj? ?takai . ir už muzik? respektas , muzika g?ris yra .

iš išvaizdos grynas dj Tadas J prieš 3 metus

No-Hander Evil Vodka Boy has a little shameless behaviour in the past
    Prisiregistravo
    Oct 2006
    Vieta
    Vilnius, Lazdynai
    Amžius
    18
    Žinutės
    175

Sorry, bet Slipknotai ne metalas, o offspringai ne punk rockas. O del tu akordeonu ir fleitu tai vajezus, kuo nori, tuo groja zmogus ir nenormalus jis tikrai netampa.
    V.Z.

Backflip shypsnius will become famous soon enough
    Prisiregistravo
    Aug 2007
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    20
    Žinutės
    785

nu tik nepradedam ?ia aiškint kad visur komercija ir t.t. gerai? nusibodo jau.slipknotai groja tikrai ne pops? o offspringai ne hard rock?.ir to užtenka.niekur neparašyta kas kur kaip,?ia ne matematika.

+ Atsakyti į temą
1 puslapis iš 2 1 2 PaskutinisPaskutinis

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Žinučių rašymo taisyklės