Nu va sugalvojau parasyti! Vardas yra Renatas Makarovas gymiau 1994 metai.. Gyvenu Panevezyje! Cia gatvese pilna piktu sportisku vyruku, bet su jais nesipykstuTereik susikalbet. Lankau Vyturio vidurine mokykla. Labai blogai bus man nes padare iki 8 klasiu
Reiks kazkur keliaut o pazymiai ne kokie..
Seip esu lb zemas ir mazai sveriu.. Ugis tik 1,72 ir sveriu 56kg. batu didys tai gal 42 net nezinau o nesioju kazkokius conversus db ;D juodi, grazus tokie..
Tai va megstu labai daug pakalbet.. Galeciau kalbet su bet kuo ir apie bet ka. Dar groju bugnais, labiausiais tai ritmus grot patink o ant solinio tai kazkaip nevykusiai man sekasi. Dar kartais pabruzinu elektrine gitara, bet tikrai nieko gero nemoku. Dar lankau akustine gitara nu pirmi metai tai nejega yra. Megstu punk rocka ar kazka panasaus. Dabar megstamiausia grupe yra Offspring ir Screeching Weasel. Seniau labai patiko metalas.. Klausydavau slipknotu ir norejau juodu, ilgu plauku bet praejo mano norai visi.ACIU DIEVUI! Dabar pats tokiu bijauIr labai megstu transporto priemones tokias kaip bmx! Va dabar su savo naujuoju 4seasonu 08 stengsiuos progresuot. Seniau turejau toki prasta bet vistiek vazinejau ir laimingas buvau. Labai megiami filmukai tai south park ir simpsons. Pats megstamiausias filmas Haroldas & Kumaras 1 ir 2 dalys.
O nemegstu labai daug tikrai labai daug! Pradesim nuo to kokioj klasei esu. Baisu pazet man klases foto! Todel ja paslepes ir laikau kad kas nepamatytu. Dar nepernesu ten tu visokiu jumstyle, techtoniku kai koks bicas soka.. Kazkaip nezinau homo yra.. Nemegstu visokio techno, trance, bum bum bum, pop, linkin park (sry jei ka izeidziau, bet as pries). Paskui dar apie muzika tai nesuprantu kaip muzikalkei normalus ciuvai lanko akardeona ar fleita ar dar kazka panasaus. Nepatinka man emo bicai, nei marozai nei seip pikti vyrai. Kas be ko nemegstu suliosDar man tokie nepatinka kurie ruko ir stumia jei kartu nepalaikau degimo. Ir nekenciu melagiu. Siaip dar daug galeciau vardint bet uzteks.. (aj jo dar skaityt nemegstu)
Merginos neturiu. Man jos net nereikUztenka man ir su draugais paprikolint
Keistu faktu apie mane tai va tokie turbut.. Esu labai mazas(maziausias beveik is klases), esu ikirus, retai bunu rimtas vyrukas, megstu labai pasigirtir pats stumiu ant tokiu koks pats esu kartais.
Nesu koks banglas ar marozas, paprastas bicas ir tiek
![]()

?
LinkBack URL
About LinkBacks

Atsakyti su citata