Nori tapti Tapk VIP Šiandien ? Užsisakyk!, Vip kaina: 10lt

+ Atsakyti į temą
1 puslapis iš 3 1 2 3 PaskutinisPaskutinis
Rodomi rezultatai 1 iki 10 iš 28

Tema: Apie ginekologa

Superman Tailwhip Ginis has a spectacular aura about Ginis has a spectacular aura about Ginis has a spectacular aura about
    Prisiregistravo
    Jun 2006
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    19
    Žinutės
    3,129

Pagrindinis Apie ginekologa

Susipazinkim, as Ignas(pats geriausias vardas pasauli) Gelzinis(z su varnele)(ir prasyciau jokiu e po l), gimiau 1991 metu paskutine ziemos diena(vasario 2, ir tuo baisiniai didziuojuosi,juokauju aisku. Gyvenu netoli forsyno provincijos, kitaip zinomos Kauno vardu.SU mielu noru gyvenciau netoli vln, nes Kaunas smirda forsiuku treningiukais. Mokausi Ugnes Karvelis gimnazijoj, kaip ir didzioji dalis Lietuvos vaiku, nekenciu mokyklos, ir isviso kartais suabejoju ko isviso as i ja einu.moko kazkokiu sinusu **jinusu, n2o juoko duju elektroniniu formuliu, ir dar galybe nereikalingu sudu, vienas is ju posakis "mokykys tik labai gerai, baik gera universiteta,susirask gera darba ir dyrbk visa gyvenima siekdamas karjeros". nekeciu sito pasakymo, todel, kad jis zlugdo kuribiskuma, padaro smogu tokiu pat kaip ir visi-darbininku o ne darbdaviu.gal del to lietuvoi nera tokiu skeitparku kaip uzsieni?ir siaip visu sportu lygis..toks..nu toks....kazkada matavausi ugi, buvo 170...nezinau i ugi didelio demesio nekreipiu.svoris apie 60, bet kazkaip keista, nes valgau visko belekiek beleko, o tas neauga gyvate,nu bet gal ir nieko blogo cia.turiu etnies ir vansus, abu 44 ismieros, taciau zieminiai batai yra tiktai 40, tai nezinau net cia kaip apskaiciavus tikslu kojos dydi megstu bmx, ir taip aisku, nes cia tam forume reiskiuosi ir visus erzinu,haha.Taip pat skaityk nuo gimimo domiuosi autosportu, visalaika bunu salia jo.pats vaziuoju kartingais, jau bus dabar 3 sezonas, esu si ta pasiekes, taciau treniruociu stoka ir trenerio nebuvimas neleido siekti vien geru vietu, nesakau,kad ir pats geriau sulekt negalejau.dabar turesiu treneri, zadu paeit kai vejas-tecio,brolio pedomis.per gyvenima nemazai pomegiu turejau, buvau plaukikas, buvau siaip atletikas, buvau avimodelierius, buvau hakeris, buvau visokiu tenisu meistras..ir dar nemazai,visu net nepamenu,visa vaikyste kanros lankiau,nes nervina sede vietoj..ai nuotaukos tyngiu labai ieskoti, kas nores galerijoje ras,prasau.KAd ir kaip neitiketina visiem atrodytu, turiu mergina,kurios vardas Dovile. nuotraukos negausit
    Draugai ir nedraugai vadina mane:waikas, Ignutis, ignasijus,atstovas spaudai, zurnalistas(turejau vaikystie lietuvos ziniu kepuryte,...),zvaigdzeD nezisnau kodel,pagalius,simpleksas.daugiau nepamenu.
    faktas:nerukau,geriu nebent labai dideliu svenciu proga, netycia esu paperdes per pamoka ir visa klase girdejo, is gedos buvo taip nesveikai karsta,o poto dar pilvo raumenys nuo juoko atsisake.bet buvo tikrai netyciukas,sori
    nu kagi dabar perskaitysiu pora kartu ir spausiu sumbit.
    p.s. lietuviu kalba sekasi prasciau nei anglu, tai nepykit uz stambius gramatikos nurkypimus.
    There is no life without ginis .
    Citata Jocker rašė
    Citata siMPle_EX rašė
    sunau

Decade iwox'as will become famous soon enough iwox'as will become famous soon enough
    Prisiregistravo
    Jun 2006
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    17
    Žinutės
    1,922

Pagrindinis Re: Apie simple_ex

Citata siMPle_EX rašė
    , netycia esu paperdes per pamoka ir visa klase girdejo, is gedos buvo taip nesveikai karsta,o poto dar pilvo raumenys nuo juoko atsisake.bet buvo tikrai netyciukas,sori
    nužudei su šituo ;DD šeip saviaks.pameni kaip s?dyn? su?jo? miestasod?... geri kauno raidai.

Superman Tailwhip Ginis has a spectacular aura about Ginis has a spectacular aura about Ginis has a spectacular aura about
    Prisiregistravo
    Jun 2006
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    19
    Žinutės
    3,129

ten tada kaip ta big 360 padariau
    There is no life without ginis .
    Citata Jocker rašė
    Citata siMPle_EX rašė
    sunau

Decade CJ-Axed is infamous around these parts CJ-Axed avataras
    Prisiregistravo
    May 2006
    Amžius
    20
    Žinutės
    1,588

Geras zmogus, geras raideris, geras draugas (nors neperlabiausiai vienas kita pazystam)

Galetu daugiau tokio charakterio raideriu buti

Backflip bassbix is on a distinguished road bassbix avataras
    Prisiregistravo
    Feb 2008
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    21
    Žinutės
    615

man tai lopas. normalei rasyt nemoka, sunkiai bendraujantis...
    zodziu - emo
    nepiriot man

Tailwhip shorm will become famous soon enough shorm will become famous soon enough shorm avataras
    Prisiregistravo
    Jul 2006
    Vieta
    kaunas
    Amžius
    17
    Žinutės
    485

ka cia svaiksti isvis pats tu emo ,bent tu akyse regejas, snekejas su juo

Backflip koma is on a distinguished road
    Prisiregistravo
    Feb 2008
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    19
    Žinutės
    620

Citata bassbix rašė
    sunkiai bendraujantis...
    bendravai?
    DW VISI BARSPINUS DAROM

Backflip bassbix is on a distinguished road bassbix avataras
    Prisiregistravo
    Feb 2008
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    21
    Žinutės
    615

taip
    paklausiau kainu jo daliu kur parduoda gal tris kartu per pm
    o jis kazkoky shuda nuvele kazkokia herbaju kalba

Rox
    Rox neprisijungęs
    No-Hander Rox will become famous soon enough
    Prisiregistravo
    Feb 2007
    Vieta
    Jurbarkas
    Amžius
    17
    Žinutės
    140

bišky teko bendraut tai tikrai normalus zmogus tikrai

Backflip koma is on a distinguished road
    Prisiregistravo
    Feb 2008
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    19
    Žinutės
    620

mldc chiuvakas, joks ten ne EMO
    DW VISI BARSPINUS DAROM

+ Atsakyti į temą
1 puslapis iš 3 1 2 3 PaskutinisPaskutinis

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Žinučių rašymo taisyklės