Siais metais jau baigiu sule, tai nor?«jau paklaust (topic'as skiriamas tik 17-18m zmonems) kur zadat studijuot. Ar kaip pradesit studint pradesit maziau raidint ar nea?Parasykit savo nuomone.
?
Užsisakyk!, Vip kaina: 10lt
Siais metais jau baigiu sule, tai nor?«jau paklaust (topic'as skiriamas tik 17-18m zmonems) kur zadat studijuot. Ar kaip pradesit studint pradesit maziau raidint ar nea?Parasykit savo nuomone.
studijuot zadu VU molekuline biologija, biochemija, genu inzinerija arba kazka panashaus...
nzn kaip bus su raidinimu, stengsiuos ish paskutiniuju kad galeciau ir pasimokyt ir paraidint normaliai.
1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
3. Kitų asmenų problemų spęsti neapsiimu
4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
5. Jei jau nori kažko paklausti, rašyk man email'ą - ignas@bmx.lt
*** su tom studijom tai gavniakas gaunasi. ka norisu studijuot lietuvoje tik prochtechio lygio, tai teks i uzhsieni varyt. nesinori nei draugu palikt, nei shiemos ir shiaip kazhakip visai man miela cia lt. o studijuot , tai kulinarija noriu
P.S. kad ir kur ishvaryciau baikas visada bus shalia manesnzn vienintelis dalykas ciuju su kuriuo nuo bet ko gali pabegt. nuo blogos nuotaikos, nesekmiu, marozu
![]()
http://forum.bmx.lt/showthread.php?t=14011 Jei perkam tai perkam! REMAS 320lt, pedalai 35lt seduske 35lt
Man tai daznai motina pisa prota, kad jei raidinu tai tipo lb mokslai kencia
Algirdonis, nemanai kad is tokios specialyb?«s lb daug neu?¾dirbsi?
AS odontologija, o jei nesitosiu tai medicina. Siaip i vln bandysiu stot :P
MR. Motherfucker....
savo ateiti noreciau sieti su muzika, bet ish to lietuvoje nelabai pragyvensi, o stot i TVM'a noreciau , girdejau teigiamu atsiliepimu apie ji![]()
kick ass!
na man dar ne laikas galwoti apie stojimus, bet brolis sedi dabar VGTU... Mokosi gerai, i paskaitas vaikshto, o laiswo laiko tikrai jam daug lieka.. Dazniausiai namie sedi ir mokosi per sesija, o taip tai niekada nebuna namie..
Labai atsipra?°au, kad irgi ki?°uos, nors topikas man neskirtas, bet pa?¾?fuji rašė
"Bang - ir stiklo kaip nebūta!"©
"♥ flatland."
Parduodu dalis: WTP vairą, Well-Go pedalus, 28t žvaigždę. ← Spausk, jei domina.
"Jei Chad'as Johnston'as užsidėtų pegus, pasaulis skiltų perpus." – TuXoH (http://www.how2flat.ru/)
as galvoju stot i foto-video.
Some of them are Hairy
Some of them are Bold
Some are kind a Scary
And this is what they're Called...
patikek brol dar ir kiek gali uzdirbt, ypach uzhsienyje. nes bent jau ten kur galvoju studijuot, tos mokyklos diplomai vertinami labai. o shiaip plius dar galvoju pasiimt kulinarijos vadyba - maisto pramone, restoranu biznis ir tt.
http://forum.bmx.lt/showthread.php?t=14011 Jei perkam tai perkam! REMAS 320lt, pedalai 35lt seduske 35lt
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)