tu nesupratai ka pasakiau? as nieko cia neprisidejau prie viso shito! ir **** dingo postai ne del mano kaltes!
?
Užsisakyk!, Vip kaina: 10lt
ar as ******* ir to post tiesiog neberandu ar cia vienas is tu post'u kur dingo po nudliaus super duper haxor update?... jei taip tai galima pardet is naujo... kur losiam?:] susimeciau bishky prisiminiau kas isvis yra cs ir galima kapotis... ka manot jei vakare kur suzaist? gal kas turit public ip, pakurtumet serva...
tu nesupratai ka pasakiau? as nieko cia neprisidejau prie viso shito! ir **** dingo postai ne del mano kaltes!
1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
3. Kitų asmenų problemų spęsti neapsiimu
4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
5. Jei jau nori kažko paklausti, rašyk man email'ą - ignas@bmx.lt
gal galite imesti linka ish kur siustis css..
siustis ish: http://www.css.lt/css/CSS_Full_2005_12_23_install.exe - uzhima nemazai [2 GB], bet siustis verta [visi materials, models, nebus jokiu error]. servo kurt nereikes, jau koodykelis turi [IRC #vpi], tai jei ka koki passworda uzdes, ar ka.
raidbemeiks
na as irgi susimeciau jau, bet install'a istryniau... o seip lenda errorai jungiant hl 2... galetu dar tas pasileist
todel, kad sitas install'as yra tik css. hl 2 reikia siustis papildomai. o siaip - jungi Launcher, ten renkiesi Launch Counter-Strike Source ir viskas. ai beje, butinas service pack 2.
raidbemeiks
o tipo ta sp2 reik laukti kol windows updatetas prisiruosh daryti, ar yra kur atsisiust?
Some of them are Hairy
Some of them are Bold
Some are kind a Scary
And this is what they're Called...
http://www.windows.comkazkada galima buwo ir manau dabar galima xaliavai gaut sp2 cd'a
1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
3. Kitų asmenų problemų spęsti neapsiimu
4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
5. Jei jau nori kažko paklausti, rašyk man email'ą - ignas@bmx.lt
na va, isirasiau sp2, veikia css. tai jei loshit parasykit ten tipo visa info kur jungtis, nes mirco neturiu..aisq jei nesunku
Some of them are Hairy
Some of them are Bold
Some are kind a Scary
And this is what they're Called...
cia ish musu tik Koodykelis serva turi, toki be lagu. na tai parashys manau jis kada. o seip, jei nori nebutinai palosht su zmonem is cia, tai va keli servai: 217.147.32.181:27015 [daug zaideju] ; 217.147.32.181:27016 ; ir koodykelio servas VPI: cs.vpi.lt:27015 [cia kolkas zaidzia kas nori, bet jei ka manau koodykelis uzdes passworda, kai cia visi susitarsim].
raidbemeiks
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)