labai noriu pazaistner kur gaut
![]()
?
Užsisakyk!, Vip kaina: 10lt
Zaidziu dabar quake 4 . P.... koks zaidimas. Verta buvo laukti. Gal kas ish jusu irgi zaide?![]()
Viva La Bam is the bestest show featuring Bam Margera , Brandon Di, Mike V and others from CKY crew
labai noriu pazaistner kur gaut
![]()
1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
3. Kitų asmenų problemų spęsti neapsiimu
4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
5. Jei jau nori kažko paklausti, rašyk man email'ą - ignas@bmx.lt
as zaidiau quake 4 , galiu pasakyti kad nebloga saudykle man patiko![]()
zaisciau jei kompas atlaikytu tokius reikalavimus...![]()
man tai nepatiko tas quake , kazkaip levai ...
Stay strong Stephen Murray !
tiesa sakant q4 padare geda visai q giminej... q1 legenda, q2 dar didesne legenda, q3 beveik tokia pat legenda kaip q2 o q4 visiskas snipstas... chaosmaker susiinstalliuok doom3 ir suprasi kodel :]... krc q4 padare turbut per koky menesy pakeisdami visus doom3 skinus... ir isvis tas q4 tai ka as zinau single playery ant sunkiausio skillo (nepamenu pavadinimo) praejau gal per 2 dienas bendroj sumoj prasedejes gal 15h... o multiplayerio zinau kad niekad taip ir nepasileisiu nes jis tiesiog bus labai neidomus... apmaudu kad toky sh pagamino nes q4 tikrai laukiau...
butent sita norejau pasakyt (na ne zodis y zody) q4 sudas meslas..nesamone kaorce sumaise halo 1 su doom 3 ir pawadino q4 5 metus laukiau sito geimo..nuo pat q3 pasiroymo pradzio...o bereikalo laukiau...shudasssssNoXeR rašė
wo taip
Here the bubbles in the air (clap clap clap)
jap jap jap , sudas ir tiekchronikelis rašė
![]()
Stay strong Stephen Murray !
Turiu ash ir doom 3 . NU jo varikliuka nepakeite, chia zinoma lolai. Fizika nepadare kaip per quaka2. Nes quake2 buvo labai geri suoliukai. Galejo ir geriau padaryt. O ant multiplayerio quake4 su botais ant sunkiausio tai vistiek sunku.
Viva La Bam is the bestest show featuring Bam Margera , Brandon Di, Mike V and others from CKY crew
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)