nepatinka man toks, dar su slidem. as va pradedu rinkt dalis paprastam kaip bmx, tik vietoj ratu snowboardai. o cia tai toks.. gaidiskas
?
Užsisakyk!, Vip kaina: 10lt
[img]http://www.snowbike.us/gallery/Snowbike%20(34).jpg[/img]
toks dalykas ziemai labai tiktu.![]()
Viva La Bam is the bestest show featuring Bam Margera , Brandon Di, Mike V and others from CKY crew
nepatinka man toks, dar su slidem. as va pradedu rinkt dalis paprastam kaip bmx, tik vietoj ratu snowboardai. o cia tai toks.. gaidiskas
bet ** ash nesuprantu o kur kojas laikyt reike?kai be slidziu...
as darysiu su cranksais ir pedalais. visas bike'as bus bishki pakeltas nuo zemes
o snowbordai kokie?
Viva La Bam is the bestest show featuring Bam Margera , Brandon Di, Mike V and others from CKY crew
turetu pavykt gaut ish kokio snowboarderio jo luzhusia lenta
snowbmx butu axujienaj ziemaj
tai petrai, prisijunk prie musu su vilium. tipo dabar statom viena, jeigu **** bus susirinktume visi po viena, ir vanotume kai reikals [;
tai jeigu snowbmx darisyt tai turbut reikes zvaigzde nuiminet, nes tempsis ir stabdys slidima![]()
Nebloga ideja.. as slovakijoj kai buvau maciau buvo nuomotis toxi ir maciau kai slysta.. Tai ten slides detos bet priekine sukinejasi..cranksu vietoj yra toxios asys tik pasidet kojoms jos nesisuka.. Seip tai bus idomu pamatyt gamini![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)