Nori tapti Tapk VIP Šiandien ? Užsisakyk!, Vip kaina: 10lt

+ Atsakyti į temą
Rodomi rezultatai 1 iki 10 iš 10

Tema: G.M.UMARAI darbuotojai

360 chaosmaker is an unknown quantity at this point
    Prisiregistravo
    Oct 2005
    Vieta
    vilnius
    Amžius
    23
    Žinutės
    104

Pagrindinis G.M.UMARAI darbuotojai

Kaip jums darbuotojai ish Umaru? Man atrodo, kad is bikeworld'o apie dvirachius, ju taisyma... zino daugiau. Jie netgi nesugebejo man pakeisti zvaigzdes guoli sulauzyta . Nuejau i bikeworld'a ten man labai greitai viska padare
    Viva La Bam is the bestest show featuring Bam Margera , Brandon Di, Mike V and others from CKY crew

Administratorius Ignas is a jewel in the rough Ignas is a jewel in the rough Ignas is a jewel in the rough Ignas is a jewel in the rough Ignas is a jewel in the rough Ignas avataras
    Prisiregistravo
    Mar 2004
    Vieta
    Vilnius, Lithuania
    Amžius
    21
    Žinutės
    8,725

Pagrindinis

*perkelta* ish ivairios. kita kar tizurek kur rasai
    1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
    2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
    3. Kitų asmenų problemų spęsti neapsiimu
    4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
    5. Jei jau nori kažko paklausti, rašyk man email'ą - ignas@bmx.lt

o-o
    o-o neprisijungęs
    Backflip o-o is an unknown quantity at this point
    Prisiregistravo
    Jan 2005
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    24
    Žinutės
    697

Pagrindinis

taip, bikeworld (hawaii) geriausia parduotuve
    Rollin' on 24

Superman Tailwhip Gintas is on a distinguished road Gintas avataras
    Prisiregistravo
    Mar 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    22
    Žinutės
    3,913

Pagrindinis

nu man senai umaru pardavejai nepatinka, bikeworlde visada gerai sutinka
    nes neturi ka veikt perdien

o cia siaip, nelabai prie NBR tinka, cia apie dviraciu parduotuves, nudliau nepersistenk tu ..

Administratorius Ignas is a jewel in the rough Ignas is a jewel in the rough Ignas is a jewel in the rough Ignas is a jewel in the rough Ignas is a jewel in the rough Ignas avataras
    Prisiregistravo
    Mar 2004
    Vieta
    Vilnius, Lithuania
    Amžius
    21
    Žinutės
    8,725

Pagrindinis

nu **, as tai manau kad cia jis norejo paskayt kaip kas dirba, o ne kazka paskayt apie bmx ir panashiai, tai nbr puikiai tinka :P
    1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
    2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
    3. Kitų asmenų problemų spęsti neapsiimu
    4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
    5. Jei jau nori kažko paklausti, rašyk man email'ą - ignas@bmx.lt

Superman Tailwhip Gintas is on a distinguished road Gintas avataras
    Prisiregistravo
    Mar 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    22
    Žinutės
    3,913

Pagrindinis

tai tiksliai apie bmx, yra viena skirtis DETALES, ten apie visa technika, kas belieka? visokie shudai belekiek susije su dviraciais, pradedant kaip rengies vazinedamas baigiant kur perki ir pas ka perki. sita tema tuo paciu ir diskutuojama apie parduotuves, kur geresnis aptarnavimas->>remontas->>tiesiogiai susije su BMX.

Pikčiausias moderatorius

Meska will become famous soon enough Meska will become famous soon enough Meska avataras
    Prisiregistravo
    Mar 2005
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    20
    Žinutės
    1,389

Pagrindinis

Umarai - gaidys... Ten nu?«jau, paklausiau ar turi ma?¾?ų priekini?ų ?¾vaig?¾d?¾i?ų BMX'am... Tie ?
    "Bang - ir stiklo kaip nebūta!"©
    " flatland."
    Parduodu dalis: WTP vairą, Well-Go pedalus, 28t žvaigždę. ← Spausk, jei domina.
    "Jei Chad'as Johnston'as užsidėtų pegus, pasaulis skiltų perpus." – TuXoH (http://www.how2flat.ru/)

Prisiregistravo
    Oct 2005
    Vieta
    vilnius
    Amžius
    23
    Žinutės
    104

Pagrindinis

sorry, kad ne ten parashiau. Bikeworld'e jeigu keiti perki detale ir prashai , kad ja tau pastatytu, tai nieko nemoki (ieina i kaina chiuju) , o umaruose netgi sedyne pastatyt kainuoja. Pasakiau jiems ,kad ir pats galiu
    Viva La Bam is the bestest show featuring Bam Margera , Brandon Di, Mike V and others from CKY crew

No-Hander Fear is an unknown quantity at this point
    Prisiregistravo
    Oct 2005
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    17
    Žinutės
    295

Pagrindinis

Shudas tie umarai, jau geriau iki bikeworld nuwazhiuot.. Nea, chaosmaker, y kaina darbas man rods neyeina bikeworlde.
    raidbemeiks

Prisiregistravo
    Oct 2005
    Vieta
    vilnius
    Amžius
    23
    Žinutės
    104

Pagrindinis

nu gal. Nzn tiksliai. Ash tai vasara taisiau dvirka. O shiaip vakar buvau umaruose, klausiu ar yra streetiniu dvirachiu. Pardavejas loadino savo smegenis gal pusvalandi, kol pasake, kad kituose umaruose yra. Daugiau i umarus negrishiu.

+ Atsakyti į temą

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Žinučių rašymo taisyklės