*perkelta* ish ivairios. kita kar tizurek kur rasai
?
Užsisakyk!, Vip kaina: 10lt
Kaip jums darbuotojai ish Umaru? Man atrodo, kad is bikeworld'o apie dvirachius, ju taisyma... zino daugiau. Jie netgi nesugebejo man pakeisti zvaigzdes guoli sulauzyta. Nuejau i bikeworld'a ten man labai greitai viska padare
![]()
Viva La Bam is the bestest show featuring Bam Margera , Brandon Di, Mike V and others from CKY crew
*perkelta* ish ivairios. kita kar tizurek kur rasai
1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
3. Kitų asmenų problemų spęsti neapsiimu
4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
5. Jei jau nori kažko paklausti, rašyk man email'ą - ignas@bmx.lt
taip, bikeworld (hawaii) geriausia parduotuve![]()
Rollin' on 24
nu man senai umaru pardavejai nepatinka, bikeworlde visada gerai sutinka
nes neturi ka veikt perdien
o cia siaip, nelabai prie NBR tinka, cia apie dviraciu parduotuves, nudliau nepersistenk tu ..
nu **, as tai manau kad cia jis norejo paskayt kaip kas dirba, o ne kazka paskayt apie bmx ir panashiai, tai nbr puikiai tinka :P
1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
3. Kitų asmenų problemų spęsti neapsiimu
4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
5. Jei jau nori kažko paklausti, rašyk man email'ą - ignas@bmx.lt
tai tiksliai apie bmx, yra viena skirtis DETALES, ten apie visa technika, kas belieka? visokie shudai belekiek susije su dviraciais, pradedant kaip rengies vazinedamas baigiant kur perki ir pas ka perki. sita tema tuo paciu ir diskutuojama apie parduotuves, kur geresnis aptarnavimas->>remontas->>tiesiogiai susije su BMX.
Umarai - gaidys... Ten nu?«jau, paklausiau ar turi ma?¾?ų priekini?ų ?¾vaig?¾d?¾i?ų BMX'am... Tie ?
"Bang - ir stiklo kaip nebūta!"©
"♥ flatland."
Parduodu dalis: WTP vairą, Well-Go pedalus, 28t žvaigždę. ← Spausk, jei domina.
"Jei Chad'as Johnston'as užsidėtų pegus, pasaulis skiltų perpus." – TuXoH (http://www.how2flat.ru/)
sorry, kad ne ten parashiau. Bikeworld'e jeigu keiti perki detale ir prashai , kad ja tau pastatytu, tai nieko nemoki (ieina i kaina chiuju), o umaruose netgi sedyne pastatyt kainuoja. Pasakiau jiems ,kad ir pats galiu
![]()
Viva La Bam is the bestest show featuring Bam Margera , Brandon Di, Mike V and others from CKY crew
Shudas tie umarai, jau geriau iki bikeworld nuwazhiuot.. Nea, chaosmaker, y kaina darbas man rods neyeina bikeworlde.
raidbemeiks
nu gal. Nzn tiksliai. Ash tai vasara taisiau dvirka. O shiaip vakar buvau umaruose, klausiu ar yra streetiniu dvirachiu. Pardavejas loadino savo smegenis gal pusvalandi, kol pasake, kad kituose umaruose yra. Daugiau i umarus negrishiu.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)