wa manaw tokios pac gazas![]()
?
Užsisakyk!, Vip kaina: 10lt
Pamacaiu sukurta tema apie mp3 grotuvus tad pagalwojau o kaip apie ausines? man atrodo jog su didelemis neishseitu raidinti nes jos kristu ar nea? gal galetume patarti kokios butu patogios wazineti ir nekristu?
wa manaw tokios pac gazas![]()
tai kad tavo nuotraukoj net nesimato nieko normaleiginis rašė
o del ausiniu dydzio tai manau kad ir su didelem galima kuo puikiausiai raidint tik perkant reikia ziureti kad laikytusi gerai ant ausu![]()
mazokai 128 MB.. tilps tik kokios 25 dainos![]()
povce na zinaw kokybe nekas bet siokie tokie konturai matosi.nten tokia maza ausynyte su tokiu kakleliu kuris lajko kad nenukristu awsine nuo awsies![]()
nu as dabar apie tokias kaip ginis rodo galvoju, kokias geras isigyt gerai butu, bet siaip nemegstu tamponu shitu, tai dar mastau ir apie tokio tipo:
![]()
nu pagaliaw jus manes newartot o sutinkat su mano nuomone:P
na tokiu kjp rodaw minusas tj kad jej kokias 4 wal nesioji tj biski poto kjp nusiemi auwsis skawda:P
jo tos visos su uzhkishimu uzh ausu bishki nepatogu..
beje, dabar naudoju tokias vazinejant:
tai jos patogios, laikosi normaliai (iskrenta tik po kiekvieno bails'o, bet vazinejant beveik nekrenta), ir groja dar nevisiskai apgailetinai
kaip manot apie shitas:
man atrodo jog jos nelabai turetu slankioti ir turetu buti kokybishkos.. gal ash ir klystu gal ir slankiotu? gal kas panashes turejes?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)