hmm.. visus pirkaisis ar su detalem atsiuncia ?Siaip grazi ir gan didele kolekcija , na man bent jau didele
Zinai po kiek metu jie tures didele verte .... Cia beveik kaip su pashto zhenklaijs !
![]()
![]()
?
Užsisakyk!, Vip kaina: 10lt
Renkat lipdukus? parodykit kokius turit, visai ydomu paziuret![]()
wa mano visi kokius turiu
![]()
1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
3. Kitų asmenų problemų spęsti neapsiimu
4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
5. Jei jau nori kažko paklausti, rašyk man email'ą - ignas@bmx.lt
hmm.. visus pirkaisis ar su detalem atsiuncia ?Siaip grazi ir gan didele kolekcija , na man bent jau didele
Zinai po kiek metu jie tures didele verte .... Cia beveik kaip su pashto zhenklaijs !
![]()
![]()
Na gaila as neturiu neivieno, bet yra tikrai geru lipduku. NICE !
perki detaliu bmxui.. prideda lipduku... vaiziavau y uzsieny ten skateshope gavau keleta lipduku... bet dauguma tai ish usa... kartu su detalem buna.. man nelabai idomu kad jus rashot "O NICE LIPDUKAI" geriau jsu savo parodykit jei turit! jei neturit tai.. gal kada nors turesit![]()
1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
O cia gera mintis kolekcionuoti lipdukus galima atsiminti vaikyste. Shiap turiu viena lipduka ta tipo LT skateshop'o
as irgi kazkada kolekcionavau juos. faina aisq, bet kad jie tures didele isliekamaja verte tai nesamone tikrai. nebent tu juos 70 metu pralaikysi.
Tai kas trukdo juos tiek ilgai laikyt ?![]()
tai ir po 70 metu jie nieko nebus verti. kas tas lipdukas? tas pats kas uzhrashyk ant popieriaus savo varda ir laikyk miliona metu, gal atsiras verte
turi turi redbone, dar ne tokie dalykai po 70 metu verte igyja..
geriau parodykit ka patys turit...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)