uzdavei klausima ir pac y jy atsakima pasirashei... deja tik nuo 16 priima y darbaeik dirbt neoficialiai... tai turesi rizikos kad mokesciu inspekcija supakuos
![]()
?
Užsisakyk!, Vip kaina: 10lt
Kur galima rasti darbo vasarai? Man 15m. Visur ?
uzdavei klausima ir pac y jy atsakima pasirashei... deja tik nuo 16 priima y darbaeik dirbt neoficialiai... tai turesi rizikos kad mokesciu inspekcija supakuos
![]()
1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
3. Kitų asmenų problemų spęsti neapsiimu
4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
5. Jei jau nori kažko paklausti, rašyk man email'ą - ignas@bmx.lt
STOP
O kur rast nelegal?ų darb?*? Konkre?Ųiau jei galite...![]()
cia jau reikia per pazystamus ejt...
klausinek draugu,giminiu gal rasi koky darbely.Man tai tewas parupino gera darba-20lt per diena,manau visai neblogai :hmm: , o kiek jus per diena gaunat kurie dirbat![]()
BMX-conecting people
Draugelis sodina medelius ir .t.t. jam 15 per vasara nekeviena diena bet pagal iskevetimus viso gauna apie 3000 lt.
BMX - Trick bike
oba3000lt?rimtaj
netikiu,jei tai tiesa tai jam ziaurei pasiseke
![]()
![]()
BMX-conecting people
praeita vasara gaudavau 30lt per diena
Stenkis labiau...
mano draugelis gavo darba fules aiksteje per varzybas kamolius padavinet per varzybas 15-20lt o per savaite ju buna mazdaug 4 ir varzybas paziuri ir pinigu gauni beje jam tik 13 metu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)