Nori tapti Tapk VIP Šiandien ? Užsisakyk!, Vip kaina: 10lt

+ Atsakyti į temą
1 puslapis iš 2 1 2 PaskutinisPaskutinis
Rodomi rezultatai 1 iki 10 iš 13

Tema: Kameros

Tailwhip superjinx is an unknown quantity at this point
    Prisiregistravo
    Jul 2004
    Vieta
    Panevezys
    Amžius
    19
    Žinutės
    430

Pagrindinis Kameros

Noriu pirkti kamera ir siaip tevai sake pasidometi taj gal kas zino kokiu neblogu puslapiu kur yra apie kameras aprashyta kainos ir t.t. ? Ir siaip kokios firmos kamera patartumet pirkti ?
    Nigga Niggga

No-Hander krez is an unknown quantity at this point
    Prisiregistravo
    May 2005
    Vieta
    Vilno
    Žinutės
    173

Pagrindinis

puslapiu tai nezinau,bet zinau,kad patarciau pirkti SONY,nes jos man kazkodel atrodo geros. as turiu daug SONY aparaturos ir tikrai nesiskundziu

Superman Tailwhip Gintas is on a distinguished road Gintas avataras
    Prisiregistravo
    Mar 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    22
    Žinutės
    3,913

Pagrindinis

girdejau sony fotikai ner labai ypatingi, tipo leshiai levi, tai ir kamera gal nelabai. daugiau patinka man tu firmu kurios specializuojasi visokiuose fotikuose/kameruose, zodziu vaizdiniu priemoniu gamyboj nors siaip zalias as cia visai esu..

Administratorius Ignas is a jewel in the rough Ignas is a jewel in the rough Ignas is a jewel in the rough Ignas is a jewel in the rough Ignas is a jewel in the rough Ignas avataras
    Prisiregistravo
    Mar 2004
    Vieta
    Vilnius, Lithuania
    Amžius
    21
    Žinutės
    8,725

Pagrindinis

jai perki kamera tai rinkis ka nors ish canon geresniu modeliu ten apie 4000 lt turesi tikrai gera ir galinga kamera, bent jau niekada nesiskusi del kokybes, teko girdet kad canon lesiai geriausi. na texnika visa japonishka bet lesiai canon best.
    1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
    2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
    3. Kitų asmenų problemų spęsti neapsiimu
    4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
    5. Jei jau nori kažko paklausti, rašyk man email'ą - ignas@bmx.lt

Backflip shOo is on a distinguished road
    Prisiregistravo
    Apr 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    22
    Žinutės
    526

Pagrindinis

o man teko girdeti, kad kaiptik nikon geriausi
    o soni taigi carl zeis lesiai, manau jie tikrai geri. ir kameros sony,manau, geros yra(gal ne foto aparatai). na bet labai nenusimanau, tad...
    Some of them are Hairy
    Some of them are Bold
    Some are kind a Scary
    And this is what they're Called...

Administratorius Ignas is a jewel in the rough Ignas is a jewel in the rough Ignas is a jewel in the rough Ignas is a jewel in the rough Ignas is a jewel in the rough Ignas avataras
    Prisiregistravo
    Mar 2004
    Vieta
    Vilnius, Lithuania
    Amžius
    21
    Žinutės
    8,725

Pagrindinis

nikon - 1st place bet tai ju neypirksi ten kainos tokios
    1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
    2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
    3. Kitų asmenų problemų spęsti neapsiimu
    4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
    5. Jei jau nori kažko paklausti, rašyk man email'ą - ignas@bmx.lt

Backflip Marv is on a distinguished road Marv avataras
    Prisiregistravo
    Nov 2004
    Vieta
    Lentvaris
    Amžius
    21
    Žinutės
    600

Pagrindinis

Nikon tikrai geriausi. Patarciau dar pirkti Panasonic. Tikrai geri.

No-Hander tas`pac is an unknown quantity at this point
    Prisiregistravo
    Mar 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    24
    Žinutės
    199

Pagrindinis

nu nezinau vyrai. sonyje car zeis lesiai stovi ir ce zymiai senesne ir garsesne firma nei daugumos kitu firmu aparaturos lesiu gamintojai. sony kameros super as manau, fotikai man irgi patinka, nors canon man labeu. tik sony beda tad kad ju korteles man dishovos. zeuriai brangiai kainuoja ir pritaikymas gan ribotas. anyway, kalbant apie kameras as sony dedu pliusa.
    o del pansonic ce dar klausimas ar jie labai geri, kolkas negirdejau super geru atsiliepimu is nieko.

No-Hander Deer Legs is an unknown quantity at this point
    Prisiregistravo
    Mar 2005
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    25
    Žinutės
    211

Pagrindinis

jei kalbi apie skaitmenines kameras, tai reiktu paziureti tau fotografiju pavyzdziu, nes skirtingos firmos naudioja skirtingus vaizdo apdorojimo algoritmus. issirink, kuri labiau patinka.

firmos tokios kaip nikon, canon yra gerai zinomos fotografu pasaulyje ir kokybe gausi pagal kaina. kuo kaina aukstesne, tuo geresni fotika nusipirksi. elementaru.

asmeniskai niekada nepirkciau nezinomu firmu. geriau, kad ir lievesne kamera, bet geresnes firmos.

manau.

Endo streetboy is an unknown quantity at this point
    Prisiregistravo
    Apr 2005
    Vieta
    kaimas
    Žinutės
    17

Pagrindinis

kameros sony tikrai geros pats mano tevas panasiam darbe dirbo kas susije su kamerom bet magai automobyliams sony yra labai lievi o pan asonic kolkas neturiu blogu nusiskundinmu pas mqane gal kokie 5 daiktai namuose yra panasonic ir viskas ciool tik kad mano muzikinis centras panasonik sugedo varikliukas kuris diska itraukia bet cia ne centro kalte as speceliai kai buvo jis issiunktas sugadinau

+ Atsakyti į temą
1 puslapis iš 2 1 2 PaskutinisPaskutinis

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Žinučių rašymo taisyklės