puslapiu tai nezinau,bet zinau,kad patarciau pirkti SONY,nes jos man kazkodel atrodo geros. as turiu daug SONY aparaturos ir tikrai nesiskundziu![]()
?
Užsisakyk!, Vip kaina: 10lt
Noriu pirkti kamera ir siaip tevai sake pasidometi taj gal kas zino kokiu neblogu puslapiu kur yra apie kameras aprashyta kainos ir t.t. ? Ir siaip kokios firmos kamera patartumet pirkti ?
Nigga Niggga
puslapiu tai nezinau,bet zinau,kad patarciau pirkti SONY,nes jos man kazkodel atrodo geros. as turiu daug SONY aparaturos ir tikrai nesiskundziu![]()
girdejau sony fotikai ner labai ypatingi, tipo leshiai levi, tai ir kamera gal nelabai. daugiau patinka man tu firmu kurios specializuojasi visokiuose fotikuose/kameruose, zodziu vaizdiniu priemoniu gamybojnors siaip zalias as cia visai esu..
jai perki kamera tai rinkis ka nors ish canon geresniu modeliu ten apie 4000 ltturesi tikrai gera ir galinga kamera, bent jau niekada nesiskusi del kokybes, teko girdet kad canon lesiai geriausi. na texnika visa japonishka bet lesiai canon best.
1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
3. Kitų asmenų problemų spęsti neapsiimu
4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
5. Jei jau nori kažko paklausti, rašyk man email'ą - ignas@bmx.lt
o man teko girdeti, kad kaiptik nikon geriausi![]()
o soni taigi carl zeis lesiai, manau jie tikrai geri. ir kameros sony,manau, geros yra(gal ne foto aparatai). na bet labai nenusimanau, tad...
Some of them are Hairy
Some of them are Bold
Some are kind a Scary
And this is what they're Called...
nikon - 1st placebet tai ju neypirksi ten kainos tokios
![]()
1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
3. Kitų asmenų problemų spęsti neapsiimu
4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
5. Jei jau nori kažko paklausti, rašyk man email'ą - ignas@bmx.lt
Nikon tikrai geriausi. Patarciau dar pirkti Panasonic. Tikrai geri.
nu nezinau vyrai. sonyje car zeis lesiai stovi ir ce zymiai senesne ir garsesne firma nei daugumos kitu firmu aparaturos lesiu gamintojai. sony kameros super as manau, fotikai man irgi patinka, nors canon man labeu. tik sony beda tad kad ju korteles man dishovos. zeuriai brangiai kainuoja ir pritaikymas gan ribotas. anyway, kalbant apie kameras as sony dedu pliusa.
o del pansonic ce dar klausimas ar jie labai geri, kolkas negirdejau super geru atsiliepimu is nieko.
jei kalbi apie skaitmenines kameras, tai reiktu paziureti tau fotografiju pavyzdziu, nes skirtingos firmos naudioja skirtingus vaizdo apdorojimo algoritmus. issirink, kuri labiau patinka.
firmos tokios kaip nikon, canon yra gerai zinomos fotografu pasaulyje ir kokybe gausi pagal kaina. kuo kaina aukstesne, tuo geresni fotika nusipirksi. elementaru.
asmeniskai niekada nepirkciau nezinomu firmu. geriau, kad ir lievesne kamera, bet geresnes firmos.
manau.
kameros sony tikrai geros pats mano tevas panasiam darbe dirbo kas susije su kamerom bet magai automobyliams sony yra labai lievi o pan asonic kolkas neturiu blogu nusiskundinmu pas mqane gal kokie 5 daiktai namuose yra panasonic ir viskas ciool tik kad mano muzikinis centras panasonik sugedo varikliukas kuris diska itraukia bet cia ne centro kalte as speceliai kai buvo jis issiunktas sugadinau
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)