Ka ce spangstigerai kad nepasakei kad tau atiduotu kanala.
?
Užsisakyk!, Vip kaina: 10lt
Zodziu kaip matau dabar yra ziauri problema su kanalais, cia vieni kuria naujus kanalus, kiti sheip pasyvus na ir panashiai.
Zodziu situacija tokia atsitiko kad #bmx kanalas zlunga vien del to kad daug kas kaip y foundery NOXER ziuri pasyviai ir seip nedaug kas nori kad noxeris liktu founderis #bmx kanalo, todel keletas zmoniu sukure nauja kanala #vilniusbmx kuriame nera NOXERIO ir bando pervilioti zmones ish #bmx y #vilniusbmx kanala, zodziu padekit ishsprest problema.
As uz toky pasisakyma kad viskas liktu kaip buwe tik kad noxeris atiduotu kanala redbone pvz. ir visi draugishkai liktume sedeti #bmx kuris yra sheip geras kanalas kuris sheip jungia visos lietuvos bmxerius ir jiem prijauciantiems.
1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
3. Kitų asmenų problemų spęsti neapsiimu
4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
5. Jei jau nori kažko paklausti, rašyk man email'ą - ignas@bmx.lt
Ka ce spangstigerai kad nepasakei kad tau atiduotu kanala.
zmones, butu geria kad ne tik balsuotumet bet ir pasakytumet savo nuomone
1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
man tai tas pats. as vistiek neturiu mirko tai. bet balsavau ,kad ne
Tiesa sakant man nesvarbu kas bus #bmx kanalo founderis. Manau svarbiausia kad butu tvarka forume. Beto man idomu kuo noxeris taip nusikalto? Kodel kaip sakei visi pasyviai i ji ziuri?
manau kad ne as geriausiai apibudinsiu ka jis tokio daro.
Na jeigu kas nors pageres pakeitus founderi(nors as taip nemanau) tai tegul...as pritariu.
as manau pageretu, o kaip matau kitiem **
Kas butent?nudLius rašė
#MTB seniai skilo i keleta kanlu dabar gal kokie 4-5 ir galiu pasakyt daug geriau yra du geri kanalai ir labai zeba kai visi susirinke vienam sux...
24in
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)