tinka rampa : ilgis 1.50 , plotis 0.90, aukshtis 0.60 m ? aishu breziny paskui parodysiu ! ??
?
Užsisakyk!, Vip kaina: 10lt
Hey gal kas turit ka nors suprojaktave nu ta prasme savikaina ,turinys,detales,darbo eiga ir t.t. Man rejktu jei kas pm me ar dar ka ieskojau per google nieko gero..![]()
Nigga Niggga
tinka rampa : ilgis 1.50 , plotis 0.90, aukshtis 0.60 m ? aishu breziny paskui parodysiu ! ??
nu nezinau kaip tu ten ruosiesi man parodyt jaman treikia apskaiciuoti ten savikaina visas med?¾iagas nubr?«?¾ti ant kompo dar darbo eiga padaryti jei taip panasiai esi padares parodyk =]
Nigga Niggga
JO rodyk cia viska, man paciam butu idomu, ypac medziagu savikaina.
1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
3. Kitų asmenų problemų spęsti neapsiimu
4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
5. Jei jau nori kažko paklausti, rašyk man email'ą - ignas@bmx.lt
as turiu viska. pernai norejau daryti. tokia nini rampa. bet kokiu atveju mano skaicevimasi, atmetus tas medziagas kurias turiu tai apie 100lt gavosi.
tau ?Ųia reikia mokslams ar ?°iaip![]()
Ash tai turiu pasistates tokia rampa 2 shlaitu...![]()
Wiska ,,suprojektawau''(toks ten ir projektas, 1 didelis lapas...) pats
Aukshtis 90cm
ilgis apie5m
plotis 1.20m
Wiskas kainawo 97Lt, ir daba stowi mano kieme...![]()
Jau kiek dziaugsmo...![]()
![]()
![]()
shake your boody
Parodyk nuotrauku savo rampos idomu butu apziuret kaip jin gyvai atrodoGedis rašė
![]()
24in
realiai uz 100lt jau gali norma pusrampe pasidaryt...
1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
3. Kitų asmenų problemų spęsti neapsiimu
4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
5. Jei jau nori kažko paklausti, rašyk man email'ą - ignas@bmx.lt
Gywaj tai jinai gerai atrodo, bet wa ir beda! ,,Skaitmenkes'' neturiu...![]()
![]()
shake your boody
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)