kita kart topico pavadinima aishkesny parashyk! o sheip ten yra "NEW USER" arba "REGISTER" paieskok bisq atidziau, tikrai surasi![]()
?
Užsisakyk!, Vip kaina: 10lt
kaip ussiregistuot sicia ? > http://www.eengoedidee.nl/parsefiles/?t ... 0_0036.mov plz atrashykit !
kita kart topico pavadinima aishkesny parashyk! o sheip ten yra "NEW USER" arba "REGISTER" paieskok bisq atidziau, tikrai surasi![]()
1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
3. Kitų asmenų problemų spęsti neapsiimu
4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
5. Jei jau nori kažko paklausti, rašyk man email'ą - ignas@bmx.lt
nuk *** arba as zlibas arba durnas, gal gali pasakyt kur tiksliau rast bo ant kaskur nuwejau tai kaskas te ne tep atsitiko nu nzn te kazkas susimale, tai plz ....
1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
asiu bet kodel kaip ussiregistuoju ir bandau jau parsisiust ta klipa tai sakau kad netinka slaptazodis ... ? o gal tu gali uzregistuot ma kap nors kokiu nors wardu ir man paskayt duokenis ir ... nes as arba nemoku arba jau per durnas tokiam dalykams![]()
![]()
![]()
![]()
o pac? dawai pac ishmok, nepabandes neishmoksi... mastyk galva![]()
ash jau bandziau 5 kartus ir newienas nepasiseke, nu lyktais sako kad wiskas wsio bet tipo pasword ar kaskas wis netinka =[ gaidys, tai mazu gali "pagalbos!"
mazu gal emaila patikrink ten turetu but kox nors acitvation key arba panashiai, megink ir gausis, mant ait en viskas ishpirmo karto gavosi
pabandyk vietoj paswordo email parasyt.arba nuaik y savo email ir ten turi but atsiusti tavo duomenyscuser:
BMX-conecting people
nu tai kad nieko nera el.p. arba ash nemoku arba neina, ... =[
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)