Canon PowerShot A60 (paveiksliuke PIRMAS ten aprahsyta A60, tai wat toks pat)
![]()
?
Užsisakyk!, Vip kaina: 10lt
Kokius turit ir naudojat fotoaparatus BMX'am fotografuoti? Na ir ne tik jiem. Kiek jie turi pixeliu ir t.t. Noriu pats pirkti. Uz kokia kaina galima padoru nusipirkti?
Canon PowerShot A60 (paveiksliuke PIRMAS ten aprahsyta A60, tai wat toks pat)
![]()
1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
3. Kitų asmenų problemų spęsti neapsiimu
4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
5. Jei jau nori kažko paklausti, rašyk man email'ą - ignas@bmx.lt
canon a95
![]()
NA cia ne mano bet tevu taj va
Olympus D-560
![]()
Nigga Niggga
Galima iki 350lt nusipirkt gera?
Nu mano kai pirkau kainavo apie ~800lt .... o as skaitau kad mano beviek SHUDAS o ne fotikastaigi sakyciau pataupykd ar 1000lt ir nusipirksi
sheip gera muiline nusipirksisu juostele ...
1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
3. Kitų asmenų problemų spęsti neapsiimu
4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
5. Jei jau nori kažko paklausti, rašyk man email'ą - ignas@bmx.lt
*Edited banned
Pukuveras Butivydis, Pukuveras Butigeidis.
Man nors 2mb/pix su 3 kartu optiniu priartinimu.
Marvellous rašė
taj 2 megapixeliu fotiku nauju pardawime kajp ir ner... Mazheusei 3.1 megapixelio...![]()
Pukuveras Butivydis, Pukuveras Butigeidis.
mano kaimyns uz 300 samsung gavo fotika 3 megapixeliu jeigu gerai pamenu, tik be garso filmuoja
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)