DRAUDZIU KALBETI APIE MOTOROLERIUS :P
?
Užsisakyk!, Vip kaina: 10lt
Gal kas zino is kur atsisiusti su motoroleriais susijusiu video? Arba gal zinot ju pavadinimu? Mazai pats zinau.
DRAUDZIU KALBETI APIE MOTOROLERIUS :P
1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
3. Kitų asmenų problemų spęsti neapsiimu
4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
5. Jei jau nori kažko paklausti, rašyk man email'ą - ignas@bmx.lt
nudLiau ko jie tau nepatinka?vis del to "BEHIND THE BIKE"...![]()
http://www.motoroleris.lt ir http://www.uponone.com/videos.php (sitam seip daugiau video su britvom, bet te jei gerai pamenu ziurek wheelies ar kur te zodziu susirasi)
jo motoroleriai sucks, jie blogis, shudas.nudLius rašė
bet kalbet nedraudziama![]()
jai butu mano valia, visus su bytom sudauzyciau dar ir apmyzciau
1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
nes pro nudliaus namus jie vazineja ir miegot jam neduoda :lol: :lol:
man tai jie nemaisho..gerai vasara, jei reik iki parduotuves ir pamatai drauga su motoroleriu 8)
Some of them are Hairy
Some of them are Bold
Some are kind a Scary
And this is what they're Called...
NO WAY.... *** zajebal tie motoroleriai vasara po langais... krc sedi namie, gatve uz 100 metru ir girdi "PYR PYR .. ZYYYYYYYYYYYYYYYYY..." **** fu... ir ne tik del to motoroleriu nemegstu... kita istorija...
Tai man irgi nepatinka. Draugas va nusipirko toki uz 3000lt. Tai prase video is kurnors gauti. Man asmeniskai motoroleriai taip pat sucks ir smyrda.
maervellous, JO JO... *** kai zvengiu.. prie namu akrtais baiku vazinejuos ir matau kaip ten ishsipisineja... rankas ishskele y virshu, atsitoje ant sedynes.. prakasus varo.. ***** kaip nervina... ir taip zvenga sima 1 kart maciau piestu kele ir nusijobino... galvojau jau pasaulio pabaiga atejo.. ciut neapsimyzau
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)