sveiki man iskilo viena problema mano frame: haro f3 20,5 neturi vienos skylutes kur sukasi kaladeles stabdziu ir jos niekaip neina isgrest nes remas velniskai kietas gal kas gali patart ka tokiu atveju daryt?![]()
?
Užsisakyk!, Vip kaina: 10lt
sveiki man iskilo viena problema mano frame: haro f3 20,5 neturi vienos skylutes kur sukasi kaladeles stabdziu ir jos niekaip neina isgrest nes remas velniskai kietas gal kas gali patart ka tokiu atveju daryt?![]()
stabdžių kaladėlės sukasi prie stabdžių o ne prie rėmo. išsamiau paaiškink savo problemą.
na zinai kur prie remo prisukamos kaladeles? nemoku tiksliai pasakyt bet sitoj video rodo ten kur galinius deda ir tuos brake arms prisuka prie remo http://www.youtube.com/watch?v=o4lZ2HFBq6o tai pas man nera vienos skilutes tam brake arm'ui ka daryt tokiu atveju?
turi būti brake mountsai, o ne skylutės. brake mountsai - tokie kaip pagaliukai išeinantys iš rėmo, ant jų ir mauni stabdžius ir poto prisuki.
tai pas man mountsai yra bet kur prisukt nera
nesamonė. kai pirkai buvo uždėti stabdžiai? jei Taip, tai nuiminėjant reikėjo atidžiau pažiūrėti kaip jie pritvirtinti. jeigu Ne, tai nežinau ką tau ir pasakyt.
pirkau be brakes tj jei nera tj nebeuzdesi ane?
vps kam tau tu stopu? vazinek brakeless..
go high
imesk foto tos problemos nes neina suprast ka tu nori pasakyti..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)