we are planing open bmx shop in Vilnus and i need some help frome you guys.
firstly - we need some commercial links, when we can get info about commerce palaces
?
Užsisakyk!, Vip kaina: 10lt
we are planing open bmx shop in Vilnus and i need some help frome you guys.
firstly - we need some commercial links, when we can get info about commerce palaces
wrote you on skype.
1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
3. Kitų asmenų problemų spęsti neapsiimu
4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
5. Jei jau nori kažko paklausti, rašyk man email'ą - ignas@bmx.lt
kaip ten einasi viskas?
2pac not dead rest in peace
taigi ignas lenkijoj,
grys tik 1dieny
niekas dar nzn kada bus?
bus tas shopas
Jared Chilko
viewtopic.php?f=16&t=8461&p=146743#p146743
o kada mazdaug?
tada kada ateis laikas, ir ne anksciau
1. Asmeninės žinutės skirtos asmeniniams klausimams, į kitokius per PM neatsakinėju !!
2. Forume yra daug informacijos, kad išsiaiškintumėte kokį BMX pirkti, per PM asmeniškai nepadėsiu !!
4. Prašyčiau nereikalauti iš manęs, kad turėčiau visų dalyvių forume telefono numerius, adresus ir dar juos asmeniškai pažinočiau.
treciadieni atsidarys A.Jakšto 14-8 tai kad pataupykit pinigus dabar ir ten geriau nusipirkti kanors![]()
2pac not dead rest in peace
neblogoj vietoj shopas!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)